Når man vil på ferie, er der mange måder man kan rejse og bo på. Mange mennesker kan godt lide at bo privat, og det er netop det, vi ser på her, så læs med og blive klogere på, hvordan også du kan bo privat på din næste ferie.

Der er dog også dem, der foretrækker dyre, fancy hoteller, hvor man kan slænge sig i luksus, mens andre bedst kan lidt det lidt mere simpelt og for eksempel bo på vandrehjem eller i telt.

Airbnb

Rigtigt mange har fået øjnene op for den private udlejningstjeneste Airbnb, som tilbyder private at udleje deres hjem eller fritidsbolig i kortere eller længere tid. På den online platform kan både lejer og udlejer oprette en profil og derefter arrangere opholdet. Airbnb startede i det små men er i dag et stort selskab og er endda børsnoteret. Inkarnerede fans af Airbnb kan dermed købe aktier i selskabet og denne fremadstormende måde at feriere på, det kan du læse mere om her.

Sommerhus

En anden mulighed for at bo privat kan være at leje eller låne et sommerhus. Her kan man gøre, hvad man vil, og man er altså ikke underlagt fastlagte spisetider på et hotel. Man kan slænge sig i sofaen eller taget spil Ludo ved spisebordet, hvis det er det, man har lyst til. I et sommerhus er man tæt på naturen, og det er der mange, der holder meget af. Der findes mange deciderede udlejningssommerhuse, som kun bruges til udlejning, men også mange private lejer deres sommerhus ud, når de ikke selv bruger det. På den måde har de lidt ekstra indtjening og i nogle tilfælde går regnskabet næsten i nul, således at de reelt har et gratis sommerhus.

Telt i haven

Den sidste mulighed, vi vil se på her, er at bo i telt i nogens have. Det kan være en oplagt mulighed, hvis man for eksempel er på cykelferie og selv har sit telt med. Her kan man lægge sin rute, så den går forbi folk man kender rundt omkring i landet, og så overnatte i deres have. Der findes også hjemmesider, hvor man kan angive, at her er man velkommen til at slå sit telt op, og det er der en del, der benytter sig af. Her opstår møder mellem fremmede, og det sker endda at nye venskaber knyttes. Denne måde at rejse på er ekstrem billig, og det kan derfor være oplagt for dem der rejser på et lille budget.

Der er altså flere måder, man kan gribe det an på, hvis man ikke gider hoteller og feriecentre, men hellere vil mærke charmen fra et privat hus eller en dejlig have. Tilbage er der kun at sige god tur.

Author

Comments are closed.