Har du en garage der står tom, som du ikke ved hvad du skal bruge til? Måske er boligen så stor, at der er problemer med for meget plads? Hvis du er en af de heldige mennesker, som ikke ved hvad du skal bruge den overskydende plads til, så kan du med fordel bygge din helt egen ’man-cave’. Læs med her

En oase med plads til vennerne

Hvorfor ikke udnytte pladsen, sådan at du kan invitere vennerne over til fodbold og hygge. Hvis du har plads nok, kan du eventuelt anskaffe noget lækkert inventar, så det føles som en hyggelig lounge. Måske er der endda plads til en dartskive eller en pool bord. Lyder det som en drøm?

Måske er det noget som du altid har ønsket dig. Et rum, som kun er dit og, hvor du kan invitere dine venner over til ren og skær hygge. Det behøver ikke være kun handle om fest og ballade. Måske kan du og dine andre fodboldvenner samles der til en kold, imens i snakker om fodbold. Hvis I har interesse i Premier League, så kan I finde spændende nyheder online. Måske er I Manchester United fans og gerne vil følge med i jeres yndlingsklub?

Indret mandehulen som du vil

Skal det være stilrent, hvorfor så ikke dekorere rummet eller garagen med at finde vindtønder fra vintønde.dk? Disse kan være med til at give en følelse af at være på en hyggelig vin bar eller en pub. Det kunne dertil være en idé at bruge rummet til at opbevare nogle lækre specialiteter, eventuelt vine fra forskellige steder i verden. Det fede ved sådan et rum er, at du muligvis kan dekorere det lige præcis som du vil. Du kan med fordel bruge din mandehule til at slappe af, når du har brug for et break fra verdenen udenfor.                    

 

Author

Comments are closed.