Sommeren er ved at gå på hæld i Danmark, men det er stadig muligt at nyde de lune, lyse sommeraftner med afslapning i venners eller familiens lag med fester, grillaftner, og hygge.

Når vi hygger os i Danmark, involverer det ofte at der kommer lidt alkohol indenfor vesten, og for mange er det øl, den står på, når der skal sommerhygges.

Der er imidlertid masser af andre mere spændende og sommerfriske alternativer til den traditionelle øl – fx kan man kaste sig ud i at prøve en forfriskende lemonade. På en varm sommerdag, eller en lun sommeraften, er lemonade en herlig liflig drik at læske sig med.

En klassisk lemonade er laver på citroner – deraf navnet ”lemonade”, som er kommer fra det engelske ord ”lemon”, som jo betyder citron på dansk. I dag laver man lemonade med alskens forskellige frugter og bær.

Og Fever-tree har for ikke så længe siden lanceret deres første bud på en luksus lemonade, som er lavet på rosenblade og hindbær. De kalder deres lemonade for Rose & Raspberry Lemonade.

Lemonaden er tilsat kulsyre, hvilket gør at den er frisk og sprudlende og derfor helt perfekt til varme sommerdage, og hyggelige sommeraftner.

Ligesom alle de andre af Fever-trees mixere, går deres Rose & Raspberry Lemonade også rigtig godt sammen med diverse typer alkohol, hvor gin og vodka passer særligt godt.

 

Rose & Raspberry Lemonade fra Fever-Tree

Som det altid er tilfældet med Fever-trees produkter, er der kun anvendt råvarer i absolut bedste kvalitet til fremstillingen af deres Rose Raspberry lemonade. Grundelementet er deres unikke liflige kildevand, som så er tilsat hindbær, der er plukket i Skotland, hvor betingelserne for at dyrke hindbær er helt optimale, så er der tilsat smagsnuancer, som på sindrig vis er trukket ud af rosenblade, som stammer fra de franske kyster omkring Middelhavet. Derudover er der ekstrakter fra sicilianske citroner i til at give den rette mængde syre til lemonaden.

Denne særlige blanding af udsøgte råvarer gør at lemonaden har en enestående, blomster- og frugtagtig smag med en frisk citrusaroma.

Her er en god opskrift på en lækker sommerdrink:

Rose & Raspberry Lemonade tilsat vodka

Ingredienser:

5dl Fever-Tree Rose & Raspberry Lemonade
2,5 dl vodka
Isterninger

Fremgangsmåde:

1 Fyld isterninger i et glas
2 Hæld vodka i
3 Tilsæt Fever-tree Rose & Raspberry Lemonade
4 Rør rundt, men vær forsigtig så brusen ikke går ud

Fever-Tree – baggrunden

Fever-Tree opstod i 2004, da de to gode venner Charles Rolls og Tim Warrillow sammen fik en god idé.

De var begge af den overbevisning at der manglede en luksusmixer på markedet, der egnede sig til at blande op med en god spiritus.

Og derfor var grunden til at de satte sig for at udvikle en kvalitetsmixer, der kunne dække dette behov. Det kom der deres nu klassiske mixer: ”Premium Indian Tonic Water” ud af.

Author

Comments are closed.