Vi danskere vil få så meget mere glæde ind i hverdagen, hvis vi kom noget mere ud i haven. Den friske luft er både utrolig sund for krop og sjæl, men vi vil også opleve at glemme pligter i forbindelse med arbejdslivet for en stund i visse situationer. Eksempelvis via havearbejde eller nærvær med børn og familien.

Stress af ved at være ude i haven

For at få energi til at kaste sig over arbejdsopgaver og visse udfordringer på arbejdspladsen, gør du dig selv en tjeneste ved at komme uden for en times tid hver dag i stedet for bare at smide dig på sofaen. Det er ligegyldigt, hvor sent du har fri.

 

At have været ude i haven, fået røde kinder samt trukket den friske luft ind i lungerne, er så sundt for dit fysiske og mentale helbred. Men ved at fordybe dig i eventuelt havearbejde eller bare plejning af haven, leg med børnene udenfor, træning eller meditation udenfor, vil du få så meget energi til at kunne overskue følgende dag og yde det optimale. Fordi at dit hovede og hjerne har været fordybet i noget fuldstændigt andet for en stund. Få anskaffet dig nyttige udendørs ting, der gør det federe at være ude i haven, se mere om det her. Det kræver, at du giver dig selv den gave at kaste alle de bekymringer, der er at tænke på, væk. Ligegyldigt hvor svært det er.

 

Efter din tid ude i haven, vil du kunne se meget klare på tingene. De ekstra huslige pligter, der kan være for og mennesker hver især, vil du også have en større mulighed for at kunne gå i kast med, hvor trætheden er blevet formindsket. Eller pligter i forbindelse med andre ting som fritidsinteresser og ikke mindst det store arbejde i og tidsrøver ved at have børn. 

Samvær med børnene

Det styrker i den grads familiens bånd og sammenhold at være ude sammen i haven i weekenden eller en enkelt time hver dag efter arbejdet. I kan lige så godt få udnyttet timen ude i den friske luft, der vil give jeg hver især et sundhedsboost, med andre gøremål og ting, I gerne vil få gjort sammen for som familie eller for børnenes skyld.

 

Træning, leg og noget praktisk arbejde kan faktiske godt lade sig gøre udendørs. Se hvad I har mulighed for at kunne få gjort udenfor, nu når I er der. Om end ikke, vil jeres børn blive lykkelig for at lege med mor og far. Det vil helt sikkert få dem uden for meget nemmere, end hvis de skulle alene.

Fede stilrene ting I kan bruge udendørs

Det kan helt klar anbefales, at I prioriterer at få investeret i nogle brugbare udendørs genstande, – remedier og – legetøj. Her er det også vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten af udendørstøjet, da det kan irritere og ødelægge humøret i høj grad. Det er bare frustrerende ikke at kunne smide sig, løbe rundt og lege eller tage ved i haven uden at få vand ind gennem støvlerne eller regntøjet eksempelvis.

Comments are closed.