Nogle gange er det lettere at opfylde andres ønsker end at finde nogen til sig selv. Her kan online ønskesedler hjælpe. Du kan oprette dig som bruger på sider som disse, finde helt konkrete ønsker vha. omtalte søgefunktion. Hvis det gøres løbende, så bliver dine ønsker ikke nødvendigvis halvhjertede og uopfindsomme. Når du så har fundet nogle gode ønsker, kan du elektronisk sende dem ud til venner og familie. De har så muligheden for at koordinere hvem, der køber hvad. På den måde får du ikke de samme gaver. Dermed slipper du for at skulle stå i den langsomme kø ved kundeservice.

Hvad skal jeg give?

Vi nærmer os julen. Butikkerne er så småt begyndt at pynte op. Reklamerne handler igen om julehygge og juletilbud. Og selv om der er god tid endnu, så er der mange, som allerede får sved på panden. For, hvilken gave skal jeg dog finde til veninden, kæresten eller svigermor, som jo i forvejen ikke rigtig mangler noget? Man kan selvfølgelig bare spørge efter en ønskeseddel og køber noget derfra. Men hvis du ikke har fået et ønske, eller hvis du gerne vil overraske, men mangler inspiration. Så kan du også her finde gode ideer online på massevis af inspirationssites.

På sider som denne, er der gode ideer og råd at hente. Siden er meget let at overskue og lige til at gå til. Fx kan du med vores søgefunktion finde alt mellem himmel og jord.

Søg, og du skal finde

Søgefunktionen på ovennævnte side, onskeseddel.dk, er utrolig let at betjene. Du indtaster blot den ting, du gerne vil undersøge pris og købsmuligheder på. Derefter kan du vælge, hvilket prisleje det skal ligge i. Og vupti: du har et væld af produkter inden for den kategori og prisklasse, du ønsker.

Emnesøgning

Hjemmesidens søgefunktion er så smart, at du også kan søge mere overordnet. Hvis du fx gerne vil forkæle en stolt bilejer, indtaster du blot “bil” i søgefeltet og indstiller prisen mellem 0 – 400 kr. Så dukker der nemlig tilbehør til biler op. Der er bl.a. usb-opladere, mobilholdere, bøger eller vaskehandsker. Alt muligt bilrelateret.

Hvis du stadig er på bar bund

Har du virkelig ingen anelse om, hvad du skal give. Det behøver ikke at være noget stort som julegave, men blot en lille værts- eller venindegave. Ja, så kan Onskeseddel.dk også bruges. Udover søgefunktion er der også en side fyldt med artikler om gaveidéer til fx konfirmander, firmagaver og værtindegaver. Der er selvfølgelig også idéer til jul, fødselsdag og bryllupper.

Få også idéer til alt fra sangskjuler til børnefødselsdage

Blandt de mange artikler finder du ikke kun inspiration til gaver. Her kan du også læse om andet, der har med fest at gøre. Har du styr på den festlige sang om brudgommens fejltrin i hans unge dage, men mangler en genial sangskjuler, så finder du inspiration her. Mangler du derimod indslag til børnefødselsdag, så er det naturligvis også her, du skal lede. God fest!

Comments are closed.