De fleste af os, ville ønske vi havde mere tid til afslapning i hverdagen, men hvordan kan vi få mere tid til det, og hvordan slapper vi bedst af? Det kan du læse mere om her.

Reducer stress

Mange af os går og er meget mere stresset, end hvad der regnes for at være sundt. Derfor er det relevant, at man finder gode teknikker, der kan bidrage til at afhjælpe stress. Det er nærliggende at tænke på afslapning, men hvordan skal man få tid til det i en stresset hverdag?

Det handler om at prioritere rigtigt. Man skal med andre ord afsætte tid til afslapning. Det skal være et rum, hvor man ikke skal tænke på eller bekymre sig om andre ting, og give slip på alle de tanker og besværlige tankemønstre, der kan forårsage stress og uro. Find en god serie, som lader dig slappe af, som er afmålt på tid – og tag dig tid til virkelig at nyde afslapningen.

Afslapning eller afkobling?

Der er faktisk forskel på afslapning og afkobling. Man kan faktisk koble af, uden at slappe af. Hvis du for eksempel har meget stress over noget, der foregår på dit arbejde, så kan det være en god ide at lave noget, der leder tankerne over på noget helt andet. Såkaldt afkobling. Det gør, at man ikke overtænker, og bruger for meget tid på at blive besat af tanker, der går i de samme mønstre. Bryd mønsteret med lidt god afkobling, og stress helt ned.

God afkobling skal være noget, der er aktivt, men som alligevel stimulerer din hjerne, til at tænke på noget andet. Det kan for eksempel være fysisk træning, det er en meget måde effektivt at koble af på og lade kroppen rense ud. På den måde, kan du også forhindre en del af de spændinger, der bygger sig op i din krop, når du har meget stress.

Der er også andre ting man kan gøre, der er aktivt for hjernen, uden at være fysisk aktive. Man kan for eksempel koble af med lidt hjernetrim som sudoku eller kryds og tværs. Hvis man ikke er til det, så kan man også nemt koble af med online spil. Dette er mere tilgængeligt end nogensinde før, og udvalget er så stort, at du med garanti kan finde noget, som du synes er sjovt at spille online.

Klik her for at spille online casino og koble helt af i en stressende hverdag. Det er rart at lede tankerne hen på noget helt andet, og samtidigt have det sjovt.

Author

Comments are closed.