Er du på udkig efter en familiedestination, der er afsondret og giver dig en oplevelse for livet? Maldiverne er måske det perfekte sted at besøge! Dette øland ligger i Det Indiske Ocean og byder på over 1.200 øer, hvoraf nogle er så små som blot én hektar. Læs mere om Maldiverne her.

Hvorfor vil man rejse til Maldiverne?

Mange besøgende på Maldiverne gør det på grund af deres kærlighed til vand og hav, mens andre kommer hertil for at komme væk fra det hele. Det er et perfekt sted, hvis man gerne vil helt ned i gear væk fra larm og trafik, hvor maldiverne kan byde på de mest perfekte sandstrande, lunt havvand, præcis, som man ser på postkorts og i fjernsynet.

Maldiverne kan sagtens være et sted for hele familien, uanset alder på børn. Børn har lige så meget brug for at komme væk fra hverdagens strabadser og se noget andet opleve noget nyt, og hvis de skulle komme til at kede sig, og længes hjem efter vennerne, så er det også sundt.

Planlæg din ferie hjemmefra

Uanset om rejsen går til Spanien, Grækenland eller Maldiverne, så er det altid en god ide at planlægge sin ferie så meget som man nu kan, hjemmefra. Hvad vil man gerne opleve hver især? Undersøg området for diverse attraktioner, hvis i gerne vil opleve noget kulturelt. Find den mest populære shoppinggade, hvis der skal shoppes eller måske i foretrækker at finde en nærmeste og lækreste strand?

Ønsker i en aktiv ferie?

Hvis i ikke har tålmodighed eller lyst til at dase hele ferien, så er der også mulighed for at skabe en aktiv ferie.

Lej cykler

Man kan leje cykler til hele familien, så du kan cykle rundt på øerne og opleve ting og sager på turen og holde ind, når i trænger til en drikkepause.

Dykning i havet

Ønsker i at dykke ned til havets bund? At dykke i havet vil give en oplevelse af det smukkeste koralrev i det krystalklare vand. Tag et dykkercertifikat, bare fordi i kan. Det tager ikke mere end et par dage, og så har i certifikatet til en anden destination.

Oplev dyrelivet på Maldiverne

Er du interesseret i dyreliv? Du kan booke en tur med en erfaren guide og få mest muligt ud af din ferie, hvor du kan se skildpadder kravle på stranden eller måske se delfiner og hvaler, og hvad ellers Maldiverne har at byde på af dyr.

Husk, at tag masser af billeder!

Maldiverne er så smukt et sted, at det er bedst at benytte alle muligheder for at knipse løs, når du er der. Selvom du måske skal være på ferie i lang tid, så kommer det altid bag på én, hvor hurtig tiden går. Grunden til, at tiden går hurtigt er, at dagene er fyldt ud med aktiviteter, indtryk og oplevelser, som gør, at man hygger sig hele tiden, selv når man slapper af. Så tiden går hurtigere, end man selv er bevidst om, og pludselig står man på dagen og skal hjem til kolde Danmark igen. Her vil det være rart at have billeder at kigge tilbage på, så man kan drømme sig tilbage.

Author

Comments are closed.