Når man bruger hjemmehjælp kommer der en hjem til dig, Enten en sosu hjemmehjælper, en sosu assistenter eller en sygeplejerske. Sosu hjælperen tager sig af praktisk hjælp som fx. Rengøring ,madlavning tøjvask eller lignende. Sygeplejersker tager sig af medicin eller fx. Sår behandling og det gøre sosu assistenter også.
 
Det er så dejligt at der findes så mange dygtige folk som udfører sådan slags arbejde. Det er ikke alle som kunne arbejde i sådan en fag. Ikke alle har hjerte på den rette sted. Man skal være fuld med empati for at forstå andre syge og svage mennesker. Danmarks befolkning bliver ældre og ældre. Allerede nu hører man at der mangler varme hænder til at arbejde med de ældre og syge. Der er jo klar. Lønningerne er ret lave i forhold til den slags arbejde.
Det er nu og her skal man gøre noget for at uddanne flere dygtige sosu assistenter eller hjælpere.
 
Hjemmehjælp er hjælp som er leveret enten fra kommunen eller fra en privat levandør. Du som ældre eller syg bliver visiteret af en visitator fra kommunen som bestemmer hvilket slags Hjemmehjælp skal du have. Du kan også vælge at bruge en privat hjemmehjælp. I denne tilfælde vælger du selv hvad ønsker du have hjælp til. Du bestemmer som regl tidspunkt. Privat levandør tilpasser sig til dig og dine behov. Det er meget nemt og enkelt. Du kan også vælge begge parter. Så bliver du sikkert at du få den hjælp du vil have. Med de private som regel betaler du faktura hver andet uge mindst i har aftalt noget helt andet. Jeg vil anbefale privat firma u.m service privat hjemmehjælp da de er dygtige og erfarne. De tilbyder forskellige slags hjælp og er utrolig fleksible.
Man hører ikke andet end positiv om dem. De bruger ikke vikar, og har kun uddannet personale. De kommer altid til tiden. Du kan altid ringe til dem og de er klare for at hjælpe dig. U.m service privat hjemmehjælp er meget konkurrence dygtige. Hos dem er du altid hørt og behandlet med respekt. Jeg har kun gode erfaringer med dem. Meget professionelt firma.
Author

Comments are closed.