Har du et bryggersskab i dit hjem, som ikke rigtigt bliver udnyttet? Eller overvejer du at anskaffe dig et bryggersskab, og ikke lige ved om det er det rette? Så kan du her finde svar på spørgsmålene og ellers finde inspiration til hvordan bryggersskabet er som skabt til hjemmet. Her kan du finde dit skab til bryggers.

Bryggers hedder på engelsk utility room, og betyder at de ting, der opbevares i møblets rum skal have nytte og benyttes til praktiske ting. Ofte fungerer det som en ekstra plads til køkkenet, og som et rum hvor vaskemaskinen og andre funktionelle ting er placeret.

Kan stå flere steder i hjemmet

Et bryggersskab kan ofte forveksles med et entréskab eller garderobeskab, og det er der intet i vejen med, for bryggersskabet kan fungere ved flere forskellige placeringer i hjemmet, og med forskellige ting inde i skabet. Som definitionen antyder, så opbevarer du ting i dit bryggersskab, som ofte bliver taget i brug. Det behøver naturligvis ikke at være tilfældet, hvis du vælger at få et bryggersskab. Netop derfor kan du placere skabet der hvor du finder det mest relevant, i forhold til hvor du har pladsen til det, og hvor det bare giver mest mening. Selvom det er nærliggende at placere skabet tæt på hvor du har brug for det du opbevarer, så behøver det heller ikke at være tilfældet, fordi du med bryggersskabet ikke kan se hvad der er opbevaret, og derfor skal du ikke bekymre dig om det nu også har sin rigtige placering. Dog er det naturligvis vigtigt at du tænker skabet inde i sine omgivelser.

Derfor bør du også overveje bryggersskabets farve, fordi det har mulighed for at relatere til de omgivelser hvori dit bryggersskab står placeret. Ofte er et bryggers meget neutralt i sin farve, og derfor kan du bevare denne stil ved at have et bryggersskab i en neutral hvid, sort eller træfarvet udgave. Omvendt kan du sagtens have et bryggersskab i en fremtrædende farve, som giver lidt mere opmærksomhed til skabet og miljøet hvori skabet indgår. Du kan derfor sagtens tænke i bestemte farver og stile, fordi skabene fås i rigtig mange farver du kan vælge imellem. Hvad end det er en retro og gammel stil du ønsker, eller den simple og elegante hvide løsning du synes om, så findes der helt sikkert et bryggersskab, som kan give dig nytte.

Strukturer dit bryggerskab

At have orden og styr på sine ting kan være en udfordring i dagligdagen for mange, og netop det kan bryggersskabet afhjælpe ved at sørge for, at du kan lave og have system i dine sager. Har du system i dit bryggersskab, så er de fleste personer i hjemmet garanteret glade, fordi I hver især ved hvor I finder jeres ting, eller generelt bare de ting I lige leder efter. Det kan være du har kasser i bryggersskabet, hvori alles handsker og huer er i, og derfor er alles dele samlet ét sted. Ligeså kan det anvendes som et skoskab eller kontorskab, fordi du udelukkende har sko eller kontorartikler og mapper stående i skabet.

Det er op til dig hvad du foretrækker, og du kan ligeså vælge at opdele skabet, så I har hver jeres hylde at gøre godt med. Derfor kan bryggersskabet også fungere som et højskab, fordi de fås i store aflange typer, hvor du kan lade de høje personer have deres ting placeret på den øverste hylde, eller opbevare ting, som ikke bliver taget i brug særligt ofte. Du skal huske på at bryggersskabet kan opbevare lige det du har brug for at gemme væk, om så du bruger det ofte eller kun af og til. I sidste ende kan bryggersskabet nemlig sørge for at give dig struktur og derfor også et overblik, som du helt sikkert vil sætte pris på, når du har brug for opbevaring, og hurtigt skal finde dine forskellige ting som et bryggerskab kan rumme.

Author

Comments are closed.