Kuglebaner er fascinerende for både børn og voksne, men før et barn kan lege med de mere avancerede kuglebaner som dem fra HABA, Migoga og Gravitrax, så skal man have en vis alder ellers bliver det for svært.

Med to små børn i hjemmet, som jeg har, har jeg derfor ventet med at investere i en kuglebane lige indtil jeg til en børnehavefødselsdag så en fantastisk kuglebane for børn i alle aldre – dog primært de yngre børn.

Klangtræ – kuglebane i træ

Det var et klangtræ eller det hedder produktet i hvert fald, og netop klanglydende kuglebanen laver når glaskuglerne løber ned ad træet var det der fascinerede mig som voksen aller mest.

Min datter hun legede også med det rigtig meget til den fødselsdag og jeg ved det efterfølgende har spredt sig som et legetøj mange børn i børnehaven har fået derhjemme. Vi ønskede os det også i gave til børnene og det har været en stor succes og kan stadig blive hevet frem til leg og underholdning i en god rum tid.

Sådan fungerer klangtræet

Det er et meget simpelt stykke legetøj der er formet som et træ – deraf navnet – med en stamme i midten og flotte farvet blade i mange nuancer hele vejen rundt og ned langs stammen.

Ideen er så at man slipper glaskuglen på det øverste blad (eller et hvilket som helst andet blad) og på vejen ned laver den smukke klanglyde når den rammer det lette træ i forskellige størrelser. Som bladende bliver større på vejen ned, bliver klanglydende dybere. Du kan se i videoen her hvordan klangtræet fungerer.

Vil du gerne introducerer leg med kuglebaner, glaskugler og marmorkugler for dit barn allerede i en tidlig alder, så er dette Klangtræ fra Magic Wood efter min mening den bedste start, og giver helt automatisk mange timers underholdning.

Author

Comments are closed.