Er du en thrill-seeker, adrenalinsjunky eller en som elsker et godt gys? Så kan din rejse godt gå til Sønderborg Bowl’n’Fun, som har flere af de populære Escape Rooms, som har vokset sig frem over årende.

Hvis du ikke ved hvad et Escape Room, så find ud af det her

Et Escape Room eller Break-out room er et lille lukket rum, som dig og dine venner bliver sat ind i. Efter en guide og nogle informationer til rummet, så er det jeres mål at komme ud af rummet ved at løse rummets gåder og mysterier. Rummet har et tema, som f.eks. Atlantis, det gamle Egypten eller en øde hytte. Alt sammen designet til at skabe en fordybende oplevelse, som giver masser af gys og spænding.

Det er samtidig en god måde at opbygge dine teambuilding evner, da rummets gåder ikke løses let, hvorfor du har brug for at kommunikere og komme med ideer sammen med dit team.

Hvor kan du finde et Breakout Room i Sønderborg?

Sønderborg har fået en ny spiller på markedet, nemlig Bowl’n’Fun, som ligger i centrum af byen, og byder på en masse forlystelser såsom bowling, lasergames, legeland og virtual reality. Der er altså lidt af hvert og til enhver alder. Udover det, så er der også en grillbuffet hvis det frister familien.

Så hvis det er noget fra dig, så find flere oplysninger her

Author

Comments are closed.