Det bliver mere og mere tydeligt, at elbiler er fremtiden. Med den stigende oliepris og ønsket om at blive grøn er folk begyndt at se på andre transportmidler. Og med den hurtige teknologiske udvikling bliver elbiler bedre og bedre for hver dag, der går.

 

Mindre brændstofudgifter:

Det koster mindre for en elbilist at oplade bilen end for en benzinbilist at fylde bilen op. Det skyldes, at opladning af en EV generelt bruger mindre energi end den mængde, som benzin- eller dieselbiler i gennemsnit bruger. Ud over at bruge en Nissan Leaf-oplader i hjemmet er der i dag masser af opladningsstationer tilgængelige på offentlige steder, så det er nemt at oplade på langturene.

 

Reducerede vedligeholdelsesomkostninger:

Generelt har BEV’er, som f.eks. Nissan Leaf, færre bevægelige dele end en traditionel benzin-/dieselbil, så vedligeholdelse vil være billigere. Batterier til elbiler bliver mindre effektive med tiden, så de fleste producenter garanterer dem i et par år fra købsdatoen. For at være miljøvenlig skal du måske udskifte batteriet i bilen i fremtiden. På den anden side har PHEV’er en diesel- eller benzinmotor, som kræver mere vedligeholdelse, så de vil koste mere sammenlignet med en BEV.

 

Miljøvenlig:

Det er den indlysende fordel ved at skifte til et elbil. Ved at købe en EV hjælper du miljøet! Ikke alene reducerer det drastisk den smogproducerende forurening i luften, men det er også med til at reducere drivhusgasser, da du oplader dit køretøj fra elnettet.

I modsætning til benzin- og dieselmotorer er de eneste emissioner fra en EV faktisk fra det kraftværk, som køretøjet får sin opladning fra. Hvis du oplader din elbil med en Nissan Leaf-oplader derhjemme, der drives af vedvarende energi (f.eks. solpaneler), vil dit CO2-fodaftryk faktisk blive reduceret betydeligt! Køb din billader her: https://www.billigladestationer.dk/ladestandere/

 

Beskytter vores sundhed:

Bedre luftkvalitet er godt nyt for vores helbred! Elbiler er gavnlige for os, fordi, ja, de reducerer mængden af skadelige udstødningsemissioner som kulilte, svovloxider og partikler, som vi indånder hver dag. Og det er også rigtigt, at elbiler er mere støjsvage end benzin-/dieselbiler, hvilket betyder, at de forårsager mindre støjforurening.

 

Pålidelighed:

Elbiler er en ren måde at komme rundt i byen på. Du kan oplade dem fra lokale Nissan Leaf-ladestationer til en billigere pris end at tanke op ved pumpen. Og hvis brændstofimporten til Australien nogensinde skulle blive afbrudt, vil en EV stadig have den nødvendige energi til at køre dig hjem uden ekstra omkostninger!

 

Elbiler er virkelig fremtiden. Efterhånden som EV-teknologien fortsætter med at udvikle sig, og der bliver flere ladestationer til rådighed, bør vi se flere og flere mennesker drage fordel af fordelene ved elbiler.

Comments are closed.