Ferien står lige for døren og det betyder for mange, en tur i sommerhus eller en rejse sydpå. Er du en af dem som skal i sommerhus i Danmark, så er der nogle ting som er rigtige gode at have med sig. Selvom det er et sommerhus, som højest sandsynligt har mange ting redskaber, så er det alligevel en god idé at tage nogle ting med hjemmefra. Og specielt, hvis man har børn med. Læs med her.

De ting man som regel glemmer på rejsen

Når man skal på ferie, er det ret normalt at der er et eller andet, som man glemmer at tage med hjemmefra. En af de ting, kunne være en æbleskræller, lommelygte eller et af børnenes legetøj. Derfor er det altid en god idé at lave en pakkeliste inden afrejse. Den er nemlig rigtigt god at gå igennem, så man ikke glemmer vigtige ting derhjemme.

Til sommerhuset må man endelig heller ikke glemme at have mobil lader med. Dette gælder både kablet og ledningen. Det er træls at skulle ud at købe ny, når man havde det derhjemme. Et andet godt tip er også at tage en powerbank med til når man er på farten.

For eksempel er en powerbank fra Anker, nyttig i mange situationer. Hvis man for eksempel er ude at køre, og er ved at bruge navigationen på telefonen, men pludselig mange strøm. Så er det handy at have en powerbank med. Den kan også komme til nytte andre steder, hvor man ikke kan få strøm til sin mobil, kamera, eller andet. Når man rejser med børn, kommer powerbanken til undsætning mange gange.

Husk også masser af underholdning i for af spillekort, andre spil, iPads til børnene og måske endda nogle film.

Author

Comments are closed.