En fest er som regel lig med masser af gode drinks og hyggelige stunder. Men som vært til en kommende fest, så kan det være svært at vide, hvilke drinks der egentlig skal vælges til og fra. I denne artikel har vi derfor lavet en liste over nogle af de bedste cocktails til en fest.

 

De søde og flotte drinks

Ja, vi kan ikke komme udenom at de søde og flotte drinks altså skal med. Her taler vi selvfølgelig om alt fra filur, isbjørn til en strawberry daiquiri. Dem kan vi ikke komme udenom. Det er nogle drinks som de fleste synes smager godt, og udover det, så er de altså bare sjove at have med.

Måske er du mere til øl, men derfor bør du stadig tage højder for, at det ikke er alle der har samme præference. Disse lidt sødere drinks er meget populære og vil uden tvivl være et hit til enhver festlig lejlighed. 

For at være sikker på at de bliver lavet som de skal, så kan du hyre en bartender fra Lejenbartender.dk. Med mange års erfaring og ekspertise, så er der ingen tvivl om, at de ved lige præcis hvordan en lækker, sød drink skal laves bedst.

 

De festlige og eksotiske drikke 

For at der skal være noget til enhver smag, så går det ikke, at der kun er søde drikke. Derfor bør drinks såsom Mojito, Aperol Spritz og Gin Hass også gerne være at finde i baren.

Det er disse drinks som ofte er at finde på diverse diskoteker og barer, da de er kendt for at smage af ”sommer” og giver os gerne de eksotiske vibes, som vi er mange der er glade for. 

 

De hårde sager

Når nu vi har været igennem flere forskellige typer af drinks, så er vi nu nået til de drinks der er lidt mere alkoholiseret end de ovenstående. Her taler vi om rom og Cola, Gin og Tonic og måske Whisky. Det er tunge sager, men et sikkert hit hos nogen.

De har en mere fremtrædende smag af alkohol, men det ændrer ikke på, at det giver en ganske unik og uforglemmelig smag. Perfekt til festlige arrangementer!

Comments are closed.