Er du nysgerrig på hvordan du holder en god konfirmation for dine børn, så læs denne artikel og find ud af hvad du skal gøre og ikke skal gøre.

1. Sørg for de kører væk med stil

Det er en tradition i Danmark, at de søde konfirmander bliver hentet med stil af deres familie. Det kan godt være at du ikke er typen som elsker traditioner eller ikke går op i det, men chancen er, at dit barns venners familie gør det, og de derfor vælger at rulle op i en unik eller lækker bil eller andet transportmiddel. Og derfor burde du også overveje det så dine børn kan være en del af den oplevelse og tænke tilbage på det søde tanker. En sjov ide kunne være at hente dine børn i en Gokart måske?  

2. Få styr på festen

Hvad mener jeg mon med det? Det jeg mener er at der helst gerne skulle være en plan og et program som du har lagt for at sikre at i får det maksimale ud af dagen. Sørg for toastmasteren holder styr på talerne og at aktiviteterne starter når de skal starte og så mange som muligt deltager. Det ikke fedt som konfirmand hvis ikke man kan se alle har det sjovt.

3. Sikre der er god mad og plads til sjov

Maden er selvfølgelig vigtig, da det gerne skal være noget børnene kan lide. Det er jo deres fest kan man sige og derfor skal man tage højde for dem og ikke alle andre. Udover det, så skal der også være plads til sjov og være rum til at børnene kan lege lidt og ikke sidde ved spisebordet hele dagen for at være høflig.

Hvis alt det her lyder lidt bøvlet at stå med alene eller derhjemme, så kan du altid holde det ude i et forlystelsescenter med lækker restaurant, så alle kan få noget ud af dagen.

Hvis det lyder som noget for dig, så se mere her og fejr dine børns konfirmation på den bedst mulige måde

Author

Comments are closed.