Hører du til blandt dem, der har investeret i guld for lang tid siden? Eller måske har du arvet noget guld fx i form af gamle guldmønter, guldsmykker eller lignende.

Så kan det anbefales at få det vurderet med henblik på salg af guld, da det for øjeblikket kan være noget nær et perfekt tidspunkt at sælge på.

Guldpriserne har i de senere år været ganske høj, set i et historisk perspektiv. Dette skyldes ganske givet den generelle usikkerhed, der har været hvad angår den økonomiske udvikling i verden. Det er nemlig typisk sådan at guldpriserne stiger, når der er økonomisk usikkerhed, da guld anses for at være et sikkert sted at placere sin formue, fremfor fx i banken.

Guldpriserne

Det er dog muligt at spotte en svag tendens til faldende guldpriserne, det kan dog ikke siges med sikkerhed om det er en trend, der vil fortsætte i lang tid, eller om det bare er en naturlig svingning.

I øjeblikket er dagens guldpriser dog stadig forholdsvis høje historisk set, så vil man have en god pris for sit guld, kan man med fordel sælge sit guld nu.

Påtænker man at sælge noget, eller al det guld, man måtte ligge inde med i form af smykker etc., er det altid mest fornuftigt at sælge det til fagfolk, som har forstand på guld, og arbejder med det til daglig.

Her kan man få den rette rådgivning – ligesom man som regel også får den bedste pris her. Sero Guld er én af de steder, hvor man får en god og professionel vejledning, samt en vurdering på værdien af ens guld med henblik på salg af guld til en fornuftig pris.

Nem og bekvem salg af guld

Hos Sero Guld sætter man en ære i at tilbyde den bedste service og de bedste priser til kunderne. Og desuden kan man få foretaget en gratis vurdering at sit guld og få gode råd og vejledning med i samme omgang.

Den pris, man får for sit guld, er altid afhængig af dagsprisen, og også kvaliteten og guldets renhed spiller ind og er afgørende for den endelige pris. Kvaliteten på guld måler man i karat, som er en måleenhed for gulds renhed.

Man definerer karat på følgende måde:

  • 8 karat = 33,3% rent guld
  • 14 karat = 58,5 % rent guld
  • 18 karat = 75% rent guld
  • 21 karat = 87,5% rent guld
  • 21,6 karat = 90% rent guld
  • 22 karat = 91,6 % rent guld
  • 24 karat = 99,9% rent guld

Sero Guld har alle de godkendelser, man skal have fra myndighederne, til at handle med guld – både køb og salg af guld. Derudover har de en handelsproces, som gør det meget nemt og bekvemt at sælge sit guld hos dem.

Author

Comments are closed.