Jeg sad i bilen med nogle veninder. Vi skulle virkelig ud og hygge. Jeg var lige blevet hentet af dem, hvor vi skulle ud at spise, og i biografen. Det skulle være en hyggelig pigetur, og det er ret længe siden at vi har gjort det. Vi tog så i centeret, hvor vi skulle se en ny film, der var kommet i biografen. Vi købte billetter, og var klar til den. Den startede om en halv time, så vi tog lige hen og købte nogle snack til filmen. Da der så gik en halv time, skulle filmen til at starte, så vi gik tilbage til biografen, og satte os derind. Filmen varede over 2 timer, og jeg kunne at jeg begyndte at blive træt og sulten. Nu ville jeg bare gerne have at filmen sluttede så vi kunne få noget mad. Jeg var virkelig sulten. Jeg var også ret træt, så jeg havde bare tænkt mig at tage hjem lige efter vi havde spist. Vi tog så hen på en restaurant, og får noget lækkert mad. Da jeg tager min mobil op af lommen for at skrive til min mor at jeg kommer lidt senere hjem, ser jeg at den ikke er i min lomme. Der blev jeg virkelig bange. Jeg gik tilbage fra vej, jeg kom fra, og så ser jeg den på jorden. Jeg måtte have tabt den uden jeg lagde mærke til det. Jeg tog den op, og så skærmen var smadret. Virkelig ærgerligt. Jeg kunne stadig bruge den, men det var bare irriterende med en smadret skærm. Efter at have kommet hjem og sove, blev det så næste dag. Jeg valgte at tage ned til fixphone.dk efter skole og få min skærm skiftet. De var virkelig søde og hurtige dernede. Det virkede virkelig til de vidste hvad de lavede.

Comments are closed.