Hold boligen i topform

Det er vigtigt at holde kroppen i form, det er mange af os klar over, og vi er rigtig gode til at løbe en tur, gå i træningscenter eller dyrke anden form for motion. Det er både rart at se sund ud, og være sund, frem for alt. Det er dog også vigtigt at holde boligen i form, men det er der mange der glemmer. Hvad betyder det, at holde boligen i form? Jo det handler om almindelig vedligeholdelse, og man kan godt sammenligne med kroppen, for hjemmet bør både se godt ud, og være sundt. Det opnår man ved en række mere eller mindre jævnlige handlinger såsom rengøring, udluftning og så det vi vil tale om i dag, nemlig maling af væggene.

En frisk start

Vores vægge er noget af det mest oversete i hjemmet, men faktisk har de en rigtig stor betydning for hvordan hjemmet ser ud. Det handler mere om udseende end sundhed, men det hænger trods alt altid lidt sammen. Farven på de typisk hvide vægge falmer med tiden, og antager en grålig eller gullig farvetone. Fordi vi går i det hver dag, så lægger vi ikke mærke til denne forandring, og da da man ikke vasker sine vægge, så kan man nemt overse, at man har et andet redskab i værktøjskassen, der er at male. Det er vigtigt at overveje dette, fordi falmede vægge trækker resten af boligen ned rent visuelt. Du kan have nok så pæne møbler og nyvaskede lagener og betræk, men hvis væggene ser triste og sølle ud, så virker hele hjemmet fattigt og sørgeligt. Det er en synd og skam, men den bøtte kan vendes på hovedet utroligt nemt med et frisk lag maling. Det giver hele hjemmet en frisk start, som er at sammenligne med at flytte ind i et splinternyt hjem. Det er virkelig en luksuriøs følelse, og noget vi gør alt for lidt i Danmark. Vi har en tendens til kun at male når vi flytter ind eller flytter ud, men ikke mens vi bor et sted. Lad os få ændret denne dårlige vane, og få noget bedre stil ind i de danske hjem!

En professionel hjælp

Når der skal males vægge, så er det bedste man kan gøre at kontakte en rigtig maler. EN malermester har den viden og erfaring der skal til for at få det bedste og mest professionelle resultat, når der males vægge. Det er ikke noget en amatør kan regne med at opnå. Selv hvis man tager sig god tid, og er meget grundig med både afdækning og maleteknik, så kan man bare ikke slå genvej hen over den erhvervserfaring som en maler har. I de bedste tilfælde med gør-det-selv malerprojekter, så kan man se at man er blevet bedre undervejs, men det betyder at der er en forskel på det man malede i starten, og det man malede til sidst. I værste tilfælde, så bliver man ikke færdig, men brænder ud undervejs som hverdagen banker på med mere presserende opgaver.

Author

Comments are closed.