Hvert år ved den tid starter det samme gave cirkus igen, julen er på trapperne!

Julen er hvert år ansvarlig for at december er den måned vi giver flest gaver. Det er nok næppe særlig overraskende for nogen. Vi har jo prøvet det så tit. 

Det er dog for nogen en måned med lettere fortvivlelse. Hvad skal man købe til sine kære ? Hvad ønsker dig sig. Hvad har jeg råd til. Det er ikke nemt med en mand der kun ønsker sig speedbåd, harley, alufælge og ny kæmpe tv skærm. Det er heller nemt at købe til kvinder. Køber du frækt lingeri et par numre for stort, så er det nok ikke de store chancer for at se hende tage det på. Så det med at holde tungen lige i munden når du skal ud og finde en gave. 

Hvad køber man til manden?

Mænd har næsten altid en hobby. Selvom de udtaler at de intet ønsker, så elsker de at få gadgets og tilbehør til det de går op i. Det kan være sport, handyman eller måske at samle frimærker. 

Noget der også er en god ide er en flaske af deres favorit spiritus. Elsker han en god cognac, så er en XO bare den bedste gave. 

Hvad køber man til kvinden?

Kvinder er gode til at have en ønskeseddel. Her kan du slavisk købe ind efter hvad de ønsker sig, og opleve glæden når de pakker ud. Du kan også være kreativ og købe noget gavekort til selvforkælelse. Det kan dog også være det står på listen. Et gavekort til kosmetolog eller en tur i spa er altid en god ide. 

Husk at fejre forholdet lidt også!

Forholdet kan man fint boste lidt i december. Det en god måned at give den lidt ekstra gas med kærligheden. Specielt den man kan tage og føle på. De seneste år har den erotiske julekalender være utrolig populær. 24 overraskelser i form af sexlegetøj og lingeri. Så varer julen forhåbenlig minimum til påske. 

Author

Comments are closed.