Jeg er vilde med at løbe  

I har været umotiveret alt for længe. Der har været restriktioner, som har haft stor effekt på min hverdag, da Jeg ikke længere har været i stand til at komme ud og være aktiv. Så vi er begyndt at løbe igen! Det er en effektiv metode at komme i form, og så føler jeg personligt, at det hjælper utrolig meget på mit stress niveau. Med denne forholdsvis nye levemåde som er blevet en del af min hverdag, så er jeg også nødt til at lave ændringer i min skab – her referer jeg til træningstøj. Eftersom vi værdsætter at dyrek motion i alt salgs vejr har vi brug for det bedste træningstøj på det danske marked. Især når jeg snakker om sko er der massiv forskel på typerne blandt webshops af træningstøj. En ting som alle løbere ved at de rigtig sko er nødvendige, når man skal udøve sport her her i området. En anden vigtig ting vedrørende træningstræning er de rigtige windbreaker. Jeg skal have de rigtige windbreaker til forskellig vejr situationer. For tynde sko kan smadre en løbetur, hvis vinden ændrer sig særdeles undervejs. Vi har for det meste dyrket motion med forskellige brands, da de har meget fokus på kvalitet og har et kæmpe udvalg i deres butikker. Men for tiden har vi ikke været tilfreds med deres model i bredden, hvilket er endt i ringe løbeture for os. Jeg er dog begejstret for deres knæbind, som også er en del af mit træningssæt. Knæbindet kommer i diverse farver, og passer fint til min hættetrøjer i lilla, som er blevet en fast del af mit træningstøj.  

Det har støtte mig utrolig meget  

Knæbind har oprigtigt hjulpet min selvtillid under træningen, så jeg kan præstere bedst. Min rutine inkluderer også styrketræning, hvortil vi har et helt andet sæt træningstøj. Ren faktisk har min kone tidligere gennemlevet mindre smerte under mine træningspas, eftersom mine led ikke er så stærke. Hertil blev jeg anbefalet et knæbind af en, som bare skulle fastsættes rundt om mit dårlige knæ under sporten. Dette har haft en særdeles stabiliserne effekt for mig. Knæbindet var en del af Nike sport sortiment, da jeg senest var på deres webshop.  

Træningssortiment til sportsgrene  

Træningssæt kommer i mange former. Nu har vi snakket  en anelse om cardio relateret motion, men løbeholdere kan også være rimelig aktuelt, når man udøver tennis. Mine kammerater er rimelig fokuseret i fodbold, så jeg har derfor ledt efter det bedste træningssæt til den sport. Eksempelvis har Adidas nogle pink poloer som er rimelig passende til tennis. Desuden bliver mit knæbind ofte anvendt, når jeg spiller fodbold, da sporten virkelig udfordre mine knæ helt vildt. Udover til sport har vi også fundet sportstøj brugbart, når vi skal i gang med vores hobbies. Jeg er tosset at bruge tights, når vi skal ud og hike. Den kan holde mig varm under hele udfulgten. Men kan man gøre brug af træningssæt ved andre lejligheder? Måske skal du overveje gøre brug af dejligt sportstøj til skolen, hvis det passer ind med atmosfæren på jobbet. Jeg har valgt at gøre brug af en fed sort sweatshirts til tider, da jeg er vild med følelsen af dem.  

Author

Comments are closed.