Nogle gange trænger vi til at blive forkælet lidt. Det kan være forskelligt, hvad man forbinder med forkælelse, alt efter hvem man er. For nogle mennesker kan det være forkælelse at se en god film med yndlings slikket ved siden af.

For andre handler det måske mere om at komme ud i naturen og nyde et stille øjeblik. Det kan dog også være, at man føler sig allermest forkælet, når man føler sig godt tilpas i skønhedsklinikken og ved, at man kommer ud og føler sig endnu smukkere end før.

Hænder og fødder

På en skønhedsklinik kan man få mange forskellige behandlinger, så det handler bare om at finde ud af, hvor man synes man selv, eller den, der skal forkæles, føler, at man bliver forkælet mest. Det kan f.eks. være, at man er glad for at få massage. På mange skønhedsklinikker kan man få massage forskellige steder på kroppen.

Er man glad for hånd- eller fodmassage, kan man vælge at blive forkælet med det, og ofte kan man også vælge at få lidt ekstra behandling med før eller efter massagen. Det kan f.eks. være, at man gerne vil have afrenset gammel neglelak, smurt hænder eller fødder ind i creme efter massagen eller have lavet flotte gellack negle på enten hænder eller fødder.

Ansigtsbehandling

Går man mere op i ansigtet end hænder og fødder, kan man også overveje, om man hellere vil forkæles med en ansigtsbehandling. Her kan man ofte også vælge at få en form for massage, hvis man gerne vil have det. Det kan være en massage, hvor man får masseret ansigtet sammen med nakke og skuldre og måske hovedbunden.

Derudover findes der også forskellige typer af ansigtsbehandlinger, alt efter hvad ens ansigt har brug for. Har man mange urenheder, kan det f.eks. være en god idé med en ansigtsbehandling, der er målrettet denne hudtype. Det kan også være, at man af andre grunde trænger til at få renset ansigtshuden godt igennem, inden man til sidst får en god creme på, der kan give huden det, den behøver. Det kommer helt an på, hvad der gør, at man føler sig allermest forkælet.

Voks

Udover forskellige massagebehandlinger forskellige steder på kroppen, kan man på de fleste skønhedsklinikker også få voksbehandlinger. En voksbehandling føles måske ikke i så høj grad som forkælelse, lige når man får det gjort. Bagefter kan man dog glædes over at køre hånden over det helt glatte og nu hårfrie område og huske på, at man ikke behøver at barbere dette område i lang tid.

Voksbehandlinger kan man også få flere forskellige steder på kroppen. Om sommeren kan det være rart at få vokset benene, hvis man ikke er så vild med at have lange hår på benene, når man skal have sommerkjoler på. Samtidig kan en voksbehandling også gøre, at man ikke behøver barbere ben hver anden dag om sommeren for at slippe af med uønsket hårvækst. En voksbehandling kan dog også hjælpe med at holde uønsket hårvækst på afstand andre steder på kroppen.

 

Comments are closed.