Man tænker måske mest, at smykker er forbeholdt kvinder. Det er dog efterhånden ved at være en gammeldags måde at tænke på. I dag er der rigtig mange mænd, der vælger at gå med smykker. Måske du skal overveje at give smykker til kæresten, næste gang det er hans fødselsdag eller til næste jul?

 

Smykker er med til at skabe udtryk

Man kan udtrykke sig selv rigtig godt med smykker. Det er da ikke kun kvinder, der skal have mulighed for at udtrykke sig selv. I dag er det også meget accepteret og normalt, at mænd har lyst til at blive lidt mere pyntet. Den moderne mand er ikke bange for at blive opfattet forkert og udtrykke sig med smykker. Du kan finde smykker til kæresten, som han både kan bære til hverdag og til fest.

 

Smykker er til begge køn

Det er også en gammeldags opfattelse, at smykker nødvendigvis er feminine. Der findes rigtig mange smykker til mænd, som er maskuline, og som er med til at skabe et maskulint udtryk. Hvis du har en moderne mand, der er med på at prøve noget lidt nyt, så skal du da forære smykker til kæresten, næste gang han har fødselsdag, eller det er jul. Du kan læse lidt mere om det på cphnyheder.dk.

 

Smykker kan udtrykke interesser

Du kan vælge mellem mange forskellige smykker til kæresten, så det gælder bare om at finde det smykke, der passer godt til netop din mand. Hvis din mand f.eks. har et arbejde, hvor man bruger hænderne meget – hvis han f.eks. er tømrer eller murer – så kan det være fedt med en lidt flad og robust ring, der ikke forhindrer ham i at udføre sit arbejde. Det kan også være, din mand rigtig godt kan lide heavy metal. Hvis det er tilfældet, så kan du f.eks. finde smykker til kæresten med dødningehoveder på. Materialet smykket er laet af, kan også sige noget om manden. Det er måske de lidt finere typer, der bærer guld, mens de lidt mere rå i det ofte bedre kan lide at bære sølv. Det er selvfølgelig noget, du selv skal vurdere ud fra, hvordan din mand er, og hvad han godt kan lide.

 

Smykker kan opfattes som statussymbol

At smykker er blevet mere populære hos mænd, skyldes måske også, at der kan være et vist statussymbol i at bære smykker. Du har måske før lagt mærke til, at der er flere mandlige skuespillere og musikere, der bærer smykker. Smykker til mænd kan bare være rigtig flotte, og de kan også bevise, at man har stil og ikke er bange for at skille sig lidt ud. Netop fordi der findes så mange smykker, så bør det også være muligt for dig at finde et smykke, din mand vil elske.

 

Smykker er en personlig gave

En anden god grund til at give din mand smykker, er også, at det er en meget personlig gave. Smykker er jo noget, man kan have i rigtig mange år fremover. Så kan han desuden også tænke på dig, hver gang han kigger på det.

Comments are closed.