At sove i bambus sengetøj forøger livskvaliteten

Bambus sengetøj i ferien

Nu er det snart ferietid. Jeg skal også selv ud at rejse og jeg har sikret mig at det hotel, hvor jeg og min familie skal sove har temperaturregulerende bambus sengetøj, for det er vi alle blevet helt afhængige af at sove med. Det, vi selv har, har vi fundet inde på en hjemmeside for miljøvenligt tøj og interiør. Jeg elsker bambus, for det giver en utroligt god nattesøvn, både fordi det netop regulerer ens kropstemperatur, og fordi det er svedabsorberende, hvilket er utroligt dejligt og virkelig hjælper med at optimere vores søvn, så vi har energi og kræfter til at opleve en hel masse, når vi er vågne og har sovet godt i bambus sengetøj.

En rejse til Kina

I år har jeg besluttet at hele familien skal rejse til Kina. Børnene er blevet så store, så det er rart at have dem med på en større rejse. Det er ikke blot fordi jeg har en stor interesse for materialet bambus, men jeg må indrømme at det har været en medvirkende faktor i vores beslutningstagen omkring denne rejse. Siden jeg har indkøbt bambus sengetøj til hele familien og oplevet hvordan hele familien har optimeret sine sovevaner, så er jeg altså solgt, og det er de andre også, det må jeg sige. Nu kan jeg så altså også godt indrømme at jeg selv arbejder med bambus og sælger bambus møbler via min webshop og også via min helt nye butik i en by i Vestsjælland, nemlig byen Kalundborg.

Det skønne liv og det anderledes ved Kinas kultur og natur

Livet er helt klart meget anderledes i Kina, og kineserne er meget anderledes end os europæere. De har en anden mentalitet, som på mange måder kan virke sælsom på os, og det er fx deres høflighedskultur. De er meget høflige og griner gerne hvis man siger noget som er tilnærmelsesvist det mindste smule morsomt. Det kan måske lyde mærkeligt lige at nævne det, men de er langt fra os, men alligevel meget imødekommende og interesserede i at snakke med os og udveksle erfaringer fra vores forskellige dele af verdenen. Vi skal naturligvis også ud at se de mange smukke kulturskatte og den overdådigt smukke natur i Kina.

Hvordan er det så med at være hjemme?

Det er jo som regel ret spændende at rejse, men hvad med det at være hjemme? Jo, jeg vil sige at det også kan være en god oplevelse bare at være hjemme og at opleve staycation. Staycation er slet og ret at være hjemme. Der er også masser af ting man kan opleve ved at være hjemme. Fx kan vi tage på endagsture ude i det grønne omkring os. Der er rigtig mange gode og lækre strande på Sjælland. Der er fx de nordsjællandske strande såsom stranden i Hornbæk, en af mine yndlingsstrande, hvor man virkelig kan opleve badelivet og den danske badekultur.

Author

Comments are closed.