Slipset til festen

Er du på vej til konfirmation og ønsker at skille dig ud fra mængden? Så kan løsningen for en være et slips. vi forhandler et stort produktkatalog af adskillge differentierende afstøbninger af slips hos os finder du brede slips, som en sjov onkel vil ønske eller tyndeslips til dig der ønsker at se godt ud hvis du skal ind til møde. Her vil man yderligere færdiggøre dit look med en slipsenål, som hurtigt og elegant organisere dit slips og gør at ens look er lige i øjet.  

Skal du til jule tam tam med familien? 

En af de hyppigste steder man bruger slips er hvis man mødes om den traditionelle julemad sammen med vennerne til julefrokoster, her har vi den ideelle løsning til dig som ønsker med et alternativt juleslips. Her har vi et kæmpe udvalg af slips der går lige ind til julefrokosten. Her har vi slips med stærke mønster.  

Elsker du at gøre dig lækker? 

Om du er underviser, forretningsmand eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit fortrukne valg for at få dit look til at hænge sammen. Slipsenålen er til en der særdeles ønsker at gøre noget mere ud af ens look. Her vil det være smart at farvekombinere slipsenålen med dit ur, så hvis du ejer et guld ur, så vælg en guldslipsenål, så ens outfit er velovervejet og at ens forstand på tøj skinner igennem og kanimponere dine familie 

Mangler du hjælp 

Hos BalderClothes finder man et gigantisk sammensætning af slips i flere afstøbninger. Her kan vi guide en til hvilket slips, der passer sammen med hvilket jakkesæt. Så du får en second opinion eller en anbefaling om hvad som kan passe lækkert sammen. BalderClothes har igennem en lang tid arbejdet med slips og ved derfor hvad, som er noget ved at vide og hvad man skal overveje, når man skal vælge et slips.  

Det smarte valg 

BalderClothes værdsætter kvalitet og man vil se at de fleste af vores slips er lavet af silke, så det er nemt for en at binde. Her ser man samtidig at BalderClothes slipsenåle er i smarte og stilrent design. Så man er sikker på at slipset ej kommer til at være træls for dig eller være for meget. Med en slipsenål ser du en elegant accessorie, der er let for dig at bruge. BalderClothes sortiment heraf er i guld og sølv, så den med garanti er til at se på slipset, så man kan se den ekstra detalje man har tilføjet til dit look.  

Den praktiske løsning 

Man skal ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål vil assistere en, når de første par genstande er kommet indenbords. Slipsenålen assistere dig nemlig ligeledes med at organisere slipset, så den ikke skrider ud til den ene side og dermed får ens slips skævt. 

talrige farver 

Er du den farverige person, som holder af farver i din påklædning og har søgt efter hjemmeside, hvor du kan købe slips i talrige forskellige farver? Så bør du ej kigge mere, vi har slips i alle mulige farver og mønstre. Både med polkaprikker og med helt stilrent slips med en farve som er gennemgående i slipset. Vil du have noget helt specielt eller specifikt? Hvis man har en tanke til hvordan ens slips bør se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan man forhøre det ønskede slips ved BalderClothes og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til dig! 

 

Author

Comments are closed.